Σχετικά με εμάς

01.

Ιδρύσαμε την Plan of Business έχοντας έναν στόχο: την παροχή χρηματοοικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το πάθος μας για άριστο αποτέλεσμα μας οδήγησε από την αρχή και συνεχίζει να μας οδηγεί στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τέλειες λύσεις συνοδευόμενες από συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με άριστα Εμπορολογιστικά προγράμματα καθώς και προγράμματα Χρηματοοικονομικής πληροφόρησης. 

02.

Η Plan Of Business είναι μια λογιστική - φοροτεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007.

Κύρια δραστηριότητα μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένων λογιστικών, φορολογικών, συμβουλευτικών – οικονομικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσίες Payroll - Marketing & Strategy και HRM.

Η Plan Of Business παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οικοδομώντας παράλληλα σταθερή συνεργασία με ακεραιότητα.

Επικεντρωνόμαστε στην ποιοτική εξυπηρέτηση και στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στα ακόλουθα σημεία:

•    Παροχή συμβουλών σε θέματα φορολογίας, λογιστικής και εργασίας στη διοίκηση της εταιρείας ή στον επιχειρηματία, καθώς η συνεργασία και η ενημέρωση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όταν γίνεται με έγκαιρο και έγκυρο τρόπο.
•    Η σχέση που θέλουμε να αναπτύξουμε με τους πελάτες μας είναι μέσω της παροχής χρήσιμων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών να επιτύχουμε κερδοφορία και ανάπτυξη εντός των οικονομικών περιβαλλόντων που δραστηριοποιούνται.
•    Συνεργαζόμαστε με τη διοίκηση της εταιρείας και τον επιχειρηματία, λαμβάνοντας υπόψη τη βιωσιμότητά, και έχουμε το ίδιο πάθος με τους πελάτες μας για την επιθυμία να πετύχουμε τους στόχους τους.